Maple Leaf Village Quiz

Did you work at the park? Do you think you know all the answers? Well, have a go and see. The answers for the questions are only my thoughts. You may have different answers, but I'm sure most of them will be the same. The answers are at the bottom of the page.
This quiz covers the final 4 years of the park. Enjoy.

1. Ride most likely to make a guest puke!?
a) Gravitron
b) Turbo
c) Spider
d) Tilt-A-Whirl
e) All of the above

2. Slowest ride to stop in an emergency?
a) Rainbow
b) Scrambler
c) Bumper Cars
d) Dixie Dangler (swings)

3. Ride most likely to slip with a 1/2 load?
a) Music Express
b) Dixie Dangler
c) Carousel
d) Spider

4. Worst Kiddieland ride to work?
a) Jimmy's Auto
b) Kiddie Boats
c) Kiddie Wheel
d) Gasoline Alley/Kiddieland Speedway (those pain in the ass battery powered motorcycles!!)
e) All of the Above

5. Most boring adult ride to work?
a) Showboat
b) Caoursel
c) SRII
d) Sea Dragon
e) Both a & c

6. What was the most dangerous game?
a) Skeeball
b) Watergun I
c) Machine Gun
d) Whack-A-Mole

7. How many gondolas did the Giant Wheel have?
a) 20
b) 30
c) 40
d) 50

8. When operating the Gravitron, how many times was an operator "supposed" to put the seats "up"?
a) 1
b) 2
c) 3
d) 4

9. How many buckets did the Turbo have?
a) 10
b) 15
c) 20
d) 24

10. How many rotations was the ride on the Giant Wheel?
a) 3
b) 4
c) 5
d) 6

11. How many rides were in the park in the final year?
a) 18
b) 20
c) 22
d) 30

12. What was the worst prize given away at a game?
a) The white baboon with the pink ass
b) The tiny toons on Watergun I
c) The plastic Lighthouse Slip bank





















Answers
1. E
2. D
3. D
4. E
5. E
6. C
7. C
8. B
9. C
10. B
11. C
12. C